View Single Post
Eski 25-11-2014, 09:31   #23
dostca
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 31-05-2007
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 330
Merhaba,
sıvı melas veya melas olarak Keçiboynuzu pekmezini, üzüm pekmezini veya siyah şeker tabir edilen işlem görmemiş tam temizlenmemiş şekeri kullanabilirsiniz. Buradaki amaç mikroorganizmaların çoğalmak için ihtiyaç duyacağı enerjiyi şeker veya pekmezin tatlı kısmından, mikro elementleri de pekmezlerin üzüm ve keçiboynuzu içinden gelmesi veya işlem görmemiş şekerin şeker pancarı içeriğinden almasıdır. Bana göre içine bir miktar demli çay da koyabilirsiniz buda elementler bakımından zengindir.

dostca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön