View Single Post
Eski 01-11-2014, 14:00   #30
Cansuyu2014
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 12-10-2014
Şehir: Istanbul - Manisa
Mesajlar: 1
Merhabalar,

Aylardır bu sitenin ceviz başlığını takip ediyorum. Bu da ilk paylaşımım.

Sn. Jinekolog'un bu sayfasını çok değerli buluyorum. Modern ceviz yetiştiriciliğinin gereklerinin Türkiye şartlarında nasıl gerçekleştirilmeye çalışıldığını okuyorum. Bir nevi global çözümlere glokal çözüm ve uygulamalar.

Öte yandan, Sn.Ykaya ise aynı Sn; Lilium, Çamtepe, Ncp63, Formulluone, Aviator ve adını bir çırpıda sayamayacağım için özür dilemem gereken diğer tecrübeli, bilgili ve bilgisini paylaşmaya istekli üyeler gibi çok değerli katkılar veren birisidir. Durum bu iken her iki tarafın evsahibi ve misafir özenini göstermesi herşeyden önce benim gibi öğrenmeye istekli kişiler için gereklidir. Unutulmamalıdır ki aylardır, yıllardır paylaşımları yapan yukarıda isimlerini verdiğim isimler bizlerde okuma bağımlılığı yaratmış olup buna zarar gelmesini istemeyiz.

Nereden çıktın sen demediğinizi, bu paylaşımı yapmamın halisane duygularla olduğunu düşündüğünüzü ümit ederim. Bu benim için önemli çünkü 2015 yılında kuracağım ceviz bahçemde değerli fikirlerinizi almak isteyeceğim. Bu durumda Cansuyu2015 olarak karşınıza çıkarım belki

Cansuyu2014 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön