View Single Post
Eski 01-11-2014, 11:12   #28
jinekolog1959
Ağaç Dostu
 
jinekolog1959's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-03-2013
Şehir: Ankara
Mesajlar: 120
Sn. ykaya194

Ben sayfalarımda kişisel olarak hiçbir şahsı (Bu arada sizi) ya da grubu değil, Türkiye’de ceviz üreticiliği yapan veya yapmayı düşünen tüm kitleyi hedef alıyorum. Hedef kitlemde sezdiğim bence hatalı düşünce veya eğilimleri eleştiriyor, düzeltebilmek için bilgi dağarcığımın ve zamanımın elverdiği ölçüde paylaşımlar yapıyorum.

Yazılarımın arasına girerek şu ana kadar yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederim. Ve devamını da beklerim. Çünkü doğruların tartışılarak bulunabileceğini düşünenlerdenim.

Bununla beraber son yazımı sanki sizin araya yaptığınız saplamaya bir cevapmış gibi algılamanız, şahsınızı hedef alan bir suçlama varmış gibi davranmanız ve bunu kişisel polemik konusu haline getirmenizi, bunu yaparken de kullandığınız üslubu çok yadırgadığımı belirtmek isterim. Bu sayfaları binlerce insan okuyor ve kimsenin değerli vaktini böyle kısır tartışmalarla çalmaya hakkımız yok.

Kolaylıklar dilerim.

Dipnot: Edebiyatta bir durumun olduğundan daha büyük gösterilerek vurgulanmasına ‘mübalağa’ sanatı denir. Yazımda geçen ve ceviz camiasında sezdiğim endişe havasını daha iyi vurgulamak için kullandığım “panik” sözcüğü bu çerçevede değerlendirilmelidir. Yoksa kimsenin gerçek bir panik yaşamadığını herhalde ben de görebiliyorum.

jinekolog1959 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön