View Single Post
Eski 25-10-2014, 09:37   #132
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi -Esin- Mesajı Göster
Crassula capitella thyrsiflora bu kadar güzel oluyor mu yahu Bitki tamamen çiçeğe dönmüş ve hepsi de aynı anda açmışlar, harika bir görüntü Eline sağlık sevgili akçabardak'ım Çiçekler çok uzun süre kalıyor ve sürekli aynı yerden yeni tomurcuklar çıkarmaya devam ediyor. Bendeki çiçek sapından yavrular da vermeye başladı. Seninki de eminim ileride aynısını yapacak, çok güzel!

Evet sevgili Esinciğim bu şirin mi şirin minik çiçekli Crassula bu kadar güzel oluyormuş, senin de ellerine sağlık maşallah kim bilir senin ki de ne kadar güzel olmuştur, beğendiğin için teşekkür ederim.

Bitkim önce sağ tarafta 3/1 kısmı açtı dikkatli bakınca biraz daha solgun görünümde, sola doğru 3/2si ise daha canlı daha beyaz görünümde olan bölge daha sonra açtı. Ayrıca dip kısmından yeni bir sürü de yavru veriyor ama çiçeklerden yavruları görünmemiş, dediğiniz gibi o minik yavruların ucunda bile tek tük tomurcuklar var, bu gidişle bizim Crassula uzun bir müddet çiçekli mi kalacak ne
Şu anda bütün sukulentlerim dışarıda açık balkonda duruyorlar üşüteceğim diye de korkuyorum ama keyifleri de pek yerindeler hallerinden memnunlar hani içeri alırsam bozulacaklar diye korkuyorum kalabildikleri kadar dışarıda kalsınlar istiyorum, kapalı yerde ne kadar az kalırlarsa o kadar iyi olur diye düşünüyorum.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön