View Single Post
Eski 20-10-2014, 09:19   #160
Milla
Ağaç Dostu
 
Milla's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: İstanbul- Bodrum-Milas
Mesajlar: 3,492
Kandırıldık. İnanamıyorum resmen kandırıldık. ) Toplantı 7. Adana toplantısı diye geçiyordu başlarda. Nereden çıktı bu kadar güzel mekan, bu kadar güzel yiyecek içecek, hepimizin sarılasını sevesini getiren hayvanlar, bu kadar saksılarıyla bitki paylaşımı, sıcakkanlı insanlar, neşeli sohbetler.
Kıskanmadım dersem yalan olur. Orada olabilmeyi o kadar çok isterdim ki. Tam konseptimize uygun doğanın tam kucağında bir gün geçirmişsiniz. Herkezin çok mutlu ve memnun olduğu resimlerden çok belli zaten.
Eee tabi yer Çukurova'nın bağrı olunca. Yüreği bol,eli bol Adanalılara da bu yakışırdı. Hepinizi tebrik ediyorum. Eminim sizler de hepiniz ''İyi ki gitmişiz'' diyorsunuzdur.
Sayın Sakaki anlatım ve resimler çok şahane. Bir de sizi görseydik ) Ellerinize sağlık.
Sayın Manifesto ve eşini ayrıca tebrik etmek lazım,çok güzel ev sahipliği yapmışlar.
Sayın h_dogan sizi de daha yakından tanımak nasip oldu. Cidden masanın başından ayrılmayan bir insan olarak bu zayıflığın sırrını bir ara hepimize anlatmalısınız )
Sayın celalim01 sizi de görmek nasip oldu. Hoş vakit geçirdiğiniz çok belli. İnşallah ganimetler de yüklüdür )
Sayın maki01 'i İstanbul toplantısında ayaküstü kısacık bir sohbetten hatırlıyorum. Oda kucağında bebişiyle çok mutlu gözüküyor.
Diğer arkadaşları tam olarak çıkaramadım ama isimler eklendik sıra onlarla da daha yakından tanışmış olacağız.
Bence biz bu bütün şehirlerin, bu tatlı insanlarını bir araya getirmek için, herkesin ortalama uzaklıkta olduğu bir şehirde
''1. Ağaçlar.net Türkiye Toplantısı''
düzenlemeliyiz.
Hepiniz SÜPERSİNİZ...

Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön