View Single Post
Eski 18-07-2007, 19:07   #19
nevsune
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,918
Organik nohut yerine açık nohut kullandım.

Sizin dediğiniz gibi, 1 avuç nohutu bir bez arasında kırarak, içinde yaklaşık 500-600 mlt. kaynamış su olan 1 lt.lik kavanoza koyup siyah bir poşete sarıp, güneşe çıkardım. Benim bütün bir öğleden sonra güneş alan pencerem var, onun dışına koydum, akşam içeri aldığımda yünlere sardım. Sabah da yine siyah poşete sarıp, güneşe bıraktım. Öğlen saatlerinde köpürme başlamıştı. Ben akşamüzeri yoğurdum, tam köpüklüydü.

Malina ve Hassoman'ın bilgileri birleşince gerçekten çok lezzetli bir ekmek oldu.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön