View Single Post
Eski 06-09-2014, 06:48   #42
birnefestoprak
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Yeni ekim mevsiminin heyecani baska oluyor. Uzak Asya yesilliklerinden pancara, kalici ispanaktan marula, feslegenden kok kerevize kadar bircok cesidin tohumlari ekildi ve seraya alindi. Bir kismi Eylul'un 3. haftasi gibi topraga alinacak. Bu sene yine cok sayida yerli-yabanci domates cesidi de ekildi; onlarin fideleri de yakinda hazir olur. Fideler icin siklikla kullandigim urunlerden birisi yosun ozu. Cimlenmeden 1 hafta sonra ilk kez seyreltme yaparak puskurtme yoluyla uyguluyorum.
Name:  SDLINGS1.jpg
Views: 1753
Size:  74.5 KB

Soganlarin bir kismi. Yesil sogan agirlikli olmak uzere, bir cesit Fransiz arpacik soganiyla bir cesit Italyan tursuluk sogan ekildi. Bunlarin disinda tohumluk olarak ekilecek yerli birkac cesit bas sogan da var.
Name:  SDLINGS2.jpg
Views: 2204
Size:  74.4 KB

Ciftligin etrafina sirali halde ekmek icin Moringa agaci fideleri... Bu, bodur bir cesitmis; bakalim gorecegiz nasil olacak.
Name:  SDLINGS3.jpg
Views: 1651
Size:  66.2 KB

Bu sene organize sekilde ve belli bir program dahilinde, ozellikle domatesler icin agresif bir yetistirme donemi planliyorum. Bu plan dahilinde, mikronize kil Surround'tan bir kismi profesyonel ureticiler icin piyasaya surulen mikroorganizma bilesenlerine kadar bir dizi urun birbirine paralel ve sistematik sekilde kullanilacak.

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön