View Single Post
Eski 31-08-2014, 21:11   #192
laparaki
Ağaç Dostu
 
laparaki's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-11-2012
Şehir: izmir
Mesajlar: 167
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba Mesajı Göster
Sinema koltuğuna yerleştiniz.
Oscarlık bir film başıyor.

Sayın Laparaki,
Ta en baştan mesajları okuyarak, fooğraflara baka baka sona geldim. Film gibi izledim.

O kadar güzel anlatmışsınız ki, o kadar harika fotoğraflar koymuşsunuz ki anlatılamaz. Aaa. Bir baktım taş adam fotoğrafını gördüm. Dedim ben bunu görmüştüm. Bir iki mesaj sonra (mesaj 182) kendi mesajımı gördüm.

- Köydeki gezileriniz,
- Büyük, küçük,orta . Eğitiminiz
- Hele karakaçan. Çoğu kimse yıllardır görmüyordur belki.
- Branda altında çay sefanız.
- Kelebek, kaplumbağa, kumru, koyun ve kuzular, köpek fotoğrafı
- Evinizin topraktan ağır ağır yükselişi
- Doyumsuz sonbahar fotoğrafları

En hoşuma giden de. Evin bitişine en çok sevinecek kişilerden birisinin de kayınpaderinizin olacağını yazdığınız mesaj. Haklı da.. Okuyan merak eder. Acaba Neden diye. Arasın bulsunlar diyorum.

Çok harikaydı. Teşekkürler. Film şu an bitti. Devamını izleyeceğiz yine.
Bir kaç yerde de Gönen ismi geçmişti. Ben de Tahirova Türk Alman Çiftliğinde çaklışmıştım. 8 sene orada kaldı. 1974-1982 yılları arası. Denizkentin üstündeki Kınalar köyüne bitişik Kepekli köyünden evlendim. Bir ayağımızda biga veGönen de.
Saygılar, selamlar.
Çok güldürdünüz beni sayın Tonba..Ama benim film 4-5 perde ; pek bitecek gibi değil..Burayı öyle seviyorum ki ; çocuklarıma; çalışma yaşamıma ve şehrin koşturmacasına rağmen ; ne yapıp edip buraya yazıyorum sabırsızlıkla..Sanırım ortak yanlarımızın çok olduğu bir topluluğuz ; o yüzden olabilir..Evi özellikle ağırdan alıyor , bitirmiyoruz ki buraya yazacak birşeyler olsun ( )
Ben Gönen'liyim evet..Ama tabi eğitimim için erken ayrıldım ordan..Pek te herkesi tanımam öyle..Biga ve Denizkenti bilirim...Fakat pek sevmem Gönen'i Şimdi İzmirde yaşıyoruz...Film bitmeyecek , ben hep sudan sebeplerle burda olacağım..Teşekkür ederim zaman ayırıp duygularınızı paylaştığınız için..

laparaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön