View Single Post
Eski 19-08-2014, 11:26   #7310
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,411
Teşekkür ederim.

Eğer böyle bir imkânınız varsa hiç durmayın, gönlünüz nereyi çekiyorsa orada ufak da olsa bir arazi alın ve derhal ufacık bir ev kondurup bahçe tanzimine başlayın derim.
Zaman o kadar hızla akıp gidiyor ki şaşarsınız.

Biz arazimizi çok seneler önce almıştık uzunca bir müddet hiçbir şey yapmadık ne zaman emekli olduk ondan sonra başladık ufaktan ufağa. Şimdi bakıyorum da yirmi sene olmuş ve ahhh keşke çok daha evvel yapsaymışız diyorum.

Forumda çok arkadaşımızı teşvik etmişimdir. Örneğin bu sene ziyaretimize gelen Kâzım Polat da " abla Forumda yazarken senin bahçe hazırlamalarını, uğraşlarını okudukça ben neden yapmıyorum dedim. Önce ufak bir arazi alıp yurt dışından gelen leylandy tohumlarını ektim, onları yetiştirip sattım ve kazandığım para ile taş evimi tamamladım, bahçemi tanzim ettim. Senin teşvik edici yazıların bana hep öncülük yaptı. Şimdi çok güzel bir evim ve kendime göre güzel bir bahçem var" dedi.
Çok da sevindik.

Haydi siz de kolları bir an evvel sıvayın, hiç korkmayın mutlaka başarırsınız. İçinizdeki istek ölmesin, bitki takviyelerimiz olur. Benden ne isterseniz göndermeye gayret ederim. Benim gibi daha pek çok arkadaşımız da bu konuda size yardımcı olurlar emin olun.

Büyük şehirler artık yaşanacak yer olmaktan çıktı, insanın huzura ve dinlenmeye ihtiyacı oluyor. Bahçeyle uğraşmakta çok güzel, insanın kendi yetiştirdiği meyve ve sebzeleri toplamasının, yemesinin bir keyfini almış olsanız hiç durmaz bir an evvel başlarsınız bu hazırlığa.

Haydi.... kolaylıklar dilerim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön