View Single Post
Eski 08-08-2014, 10:40   #63
Emine Akman
Ağaç Dostu
 
Emine Akman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-04-2011
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 410
Organik ürün pazarının yükselişini genelde kanser hastalığının yaygınlığına bağlayarak hızlandırdılar. Ve günlük yaşamımızdaki kimyasalların artışına...Ne yalan söyleyeyim ben de inanıyordum bu bağlantıya. Sorgulamadan kabul etmek çok kolay çünkü. Kafamda soru işareti yakan 2 dizi oldu bu konuda.

Biri Jin adında 1800ler dönemini anlatan şahane bir Japon dizisiydi. Bir hastadaki göğüs kanseri anlatılıyordu bir bölümde??? A aa o dönemde göğüs kanseri var mıydı? Hani bu yüzyılın kimyasal patlamasınn sonucuydu kanser??

Daha sonra Downton Abbey adında 1. dünya savaşı dönemini anlatan bir dizi izlediğimde de göğüs kanseri konusu karşıma çıktı.

Kafamda bir soru işareti yandı, araştırmaya başladım KANSERİN TARİHÇESİNİ. Bu konuda çok fazla Türkçe kaynak yok ama kanserin tarihi ta Mısır firavunlarına, hipokrata dek dayanıyor.....Demek ki BEYNİMİZE SOKMAYA ÇALIŞTIKLARI her şey DOĞRU DEĞİL.

Hadi ha bire yediğimiz,içtiğimize saldırıyorlar. Oturduğumuz evler, pvc pencereler, kullandığımız boyalar....Ne kadar kaçabiliriz....Kerpiç evlerde, kireç boyalar kullanılan evlerde kalan kim kaldı. Kaldı ki onlar da ölmedi mi?....

Emine Akman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön