View Single Post
Eski 03-08-2014, 15:25   #1301
Cumhur Tonba
Ağaç Dostu
 
Cumhur Tonba's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-07-2008
Şehir: EDİRNE-ANTALYA
Mesajlar: 11,420
Biraz evvel kopya ettiğim bir fotoğrafı paylaşacağım sizlerle.
Fakat şunu söylemek istiyorum önce. Forumda ilk mesajlarım. Noktalama işaretleri, de da ayırımı, noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmamak yaptığım hatalardı. Şu an bile yanlış yapıyor olabilirim. Bir kelimeyi dahi Gooğlede aradığım çok oluyor doğrusunu yazmak için. Burada zaten yanlış kelimeler yazılınca altı kırmızı çizgi ile belirleniyor. O kelimenin doğrusunu bulamazsam aynı anlama gelebilecek başka bir kelime yazıyorum.

Gelelim paylaşacağım fotoğrafa. Facebook'da şiirlerinden tanıdığım ve sonra samimi olduğum bir arkadaş var. Fakat yazım kurallarına hiç uymazdı. İnanın şiirin anlamı bile değişirdi. Hep yazdım. Satırdaki de ayrı olsun. Noktadan sonra boşluk ver. Büyük harfle başla vs. O da bıktı benden ve mecburen değişti. Hatta bir ara bu konu ile ilgili bir mesaj yazmıştım. Biraz evvel. Şiirlerinden birsini yinbir bestekâra vermiş. Mesaj çekmiştim. Cevabında nereyi düzeltelim diyor.

Bundan daha güzel bir mutluluk olur mu.
Bu alışkanlığı bana agaclar.net kazandırdı. Hem de 55 yaşından sonra.

Fotoğrafta aksama oldu. Kopyaları paylaşıyorum.
Köksal Gündoğdu
48 dk. ·
AŞAĞIDAKİ ŞİİR BESTELENMEK ÜZERE SAYIN ALAATTİN PAKYÜZE VERİLMİŞTİR.
KUM DESENLERİ
Bana olan sevgini, taze bahar sanmıştım,
Ben mutluluk ararken, yaşattın hüzünleri.

Cumhur Tonba Sıradaki.. Merhaba Köksal Bey.
41 dk. · Beğen · 1

Köksal Gündoğdu Merhaba Cumhur bey bir sırada hata varsa düzeltelim değerli dost yoksa sıradaki mi gelsin diyorsun sevgimdesiniz dost..

Köksal Gündoğdu daima destek oldunuz moral verdiniz cumhur bey çok teşekkür ederim sağ olunuz minnettarım o güzel yüreğinize sağlık.Siz ve bütün şiir sever dostlarıma şükran borçluyum.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön