View Single Post
Eski 19-07-2014, 21:42   #25
birnefestoprak
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Evet, burdaki 33 No'lu mesajdan 57 No'lu mesaja kadar (bamyayla ilgili olan ve aradaki bazi baska bilgilere ait mesajlar haric), bahce sayfamla dogrudan baglantili olmayan konulari tartistik. Bu konulari bir baslik acip ayrica da tartisabilirdik; ama forumun formati acisindan bir sakincasi olmadigi surece, benim icin hic onemli degil cunku zaten ben yaptigim isle bu konularin konusulup, mevcut sorunlarin cozumu konusunda nasil adimlar atilabilecegi ustune kafa yoran birisiyim.

Bana bir geceyi uykusuz gecirtecek kadar huzursuz eden bir uslupla baslayan ve sonra cesitli konularda burdaki degerli uyelerin de katkisiyla cesitli bilgiler sunan, bakis acilarini yansitan bu mesajlar butununde anlasilmayan, eksik kalan noktalar var mi? Eger varsa, ki mantiken olmamasi da mumkun degil, benim baska geceleri de uykusuz gecirmemi saglayacak sekilde degil de, nitelikli, bilincli, konular ustune kafa yoran, sabahtan aksama kadar kahvede pispirik oynayan kasabali kafasiyla toptanci bir zihniyetle degil de, toplumun en onemli uretici kollarindan birisi olan koylu zekasiyla sorulacak sorulara ictenlikle yanit verebilirim.

Burasi kimsenin beni sorgulama alani degil; "buraya bir laf atayim, birnefestoprak gunlerce ugrassin" diyecegi bir yer hic degil. Duzeyimizi bozmadan, once karsi tarafi dinleyip sonra konusarak, birbirimizi ve baskalarini huzursuz etmeden, mugalata yapmadan da pekala belli konularda bilgilenip fikir sahibi olabiliriz. Sorusu olanlar, rahatlikla sorularini gonderebilirler; firsat buldukca yanitlarim.

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön