View Single Post
Eski 17-07-2014, 20:03   #4
birnefestoprak
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Sn macuroglu'nun yukardaki mesajinda fikir telakkisine yonelik bir ifade yok. Kendi kendine birseyler sormus (oyle anlasiliyor), kendisi karar vermis, bana yonelttigi bir soru yok. Sorgulamak diyorsunuz ama benim bu sayfayi acma amacim nedir, yapilan calismalar nelerdir, nasil sonuclari oluyor bunlari sormamis. Yurtdisinda yasiyorum ama Turkcem cok iyidir, dolayisiyla soyleneni anlamakta bir sorunum yok; burda yaziyla anlastigimiz icin tonlamalardan haberimiz olmuyor. Bundan dolayi da bazen bazi mesajlar icin "acaba boyle mi demek istemistir" seklinde tereddutte kalinabiliyor ama burda boyle bir sorun da yok.

Boyle herkesin gorecegi sekilde "aliyorsun, genetigini degistiriyorsun, sonra bize satiyorsun, seni gidi kurnaz tuccar seni" seklinde duz ve oldukca kaba bir uslupla saibe yaratabilecek seyler yazan biriyle fikir telakkisinde bulunmamiz zor. "Calismalariniz hakkinda bilgi verebilir misiniz?" dese ayrintilariyla yanitlardim.

Ben de ayni kaba uslupla "Yurtdisindan tohum niye aliyorsun, sadece kendi atalik tohumlarini ek" desem "Sana ne" mi der yoksa "O baska konu" mu der?

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla Mesajı Göster
Sayın macuroğlunun fanıyım o nedenle beğendim :-)
Şaka bir yana sorgulayan insanları severim o nedenle beğendim. Yine o nedenle ondan sonra sizin açıklamanızı da beğendim. Biz bu tip şeylere fikir telakisi diyoruz.

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön