View Single Post
Eski 23-04-2014, 17:42   #63
Hüseyin güzel
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 24-03-2014
Şehir: kastamonu
Mesajlar: 27
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi untouchable Mesajı Göster
ben deniz yosunlarına çok mesafeli yaklaşıyorum, doğru dozda kullanılmadıkları taktirde ürün kayıplarına sebep oluyorlar,hem içerdikleri makro ve mikro elementler hemde su tutma kapasitesini arttırmaları mükemmel özellikler ayrıca yüksek organik maddeye sahip,Ancak içerdiği yüksek potasyum içeriği %20 gibi bu işte dikkat edilmesi gereken bir özellik erken dönemde uygulanan deniz yosunu içeriğindeki alımı çok yüksek potasyumdan dolayı meyva dökülmelerine sebep oluyor buna çok dikkat etmek lazım ayrıca asla uygun dozu aşmamak lazım, 100 lt'ye 60 gr civarında üstten tabandanda 100-150 gr'ı geçmemek lazım benim görüşüm bu yönde,ayrıca mikrobiyal aktiviteyi arttırması çok güzel bir özellik.az ama sık uygulamak en iyisi
Merhaba sevgili arkadaşlar deniz yosunu firmadan firmaya ürün den ürüne değişiyor öncelikle hangi deniz yosunu kullanılmalı öncelikle bu konuda mutabık olmalıyız benim kişisel görüşüm bütün deniz yosunları kullanılmaya değer potasyum oranı olarak da ürün den ürüne farklılıklar arz edebiliyor...

Hüseyin güzel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön