View Single Post
Eski 07-04-2014, 21:36   #597
loveforlife
Ağaç Dostu
 
loveforlife's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-05-2012
Şehir: BURSA
Mesajlar: 3,079
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
İnanıyorum ki bir gün yollarımız kesişecek. Ama ağlamanı değil hep gülmeni isterim. Sevgiler...
Canım Ablacığım... Mutluluklar karşısında bir sulugöz olarak gözyaşlarımı tutamadığım çok oluyor.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatih Mesajı Göster
Her şey yine mükemmel Ağaçlar.net uzakları bizim için yakın eden bir forum olamaktan da çıktı artık hepimizi birbirimizin evine taşıdı. Nice on yıllara şimdiden 11'in listesine başlamalı belki ilk gelene hediye vardır

1-Fatih

Şuana kadar birçok paylaşımımız oldu sitede. Çoğu kişiyle bizzat tanıştım ve evet doğru yerdeyim. 2008'den beri bu ailenin bir ferdiyim ve iyi ki varsın Ağaçlar.net.

Nice onlu, yirmili yaşlara
1-Fatih
2-Loveforlife

Mayısın 21'inde iki yıl olacak bu aileye katılalı. Bu 10 yılın sadece iki yılında bu aileyle olabildiğim için hayıflanıyorum çoğu zaman. Keşke daha önceden tanısaymışım sizi... Neler kaybetmişim sizin yokluğunuzla!

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi evdeçiçek Mesajı Göster

* Loveforlife, sen ne kadar şeker bir insansın yaa,

O gün orada olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Çok güzel bir ortamdı. Hepiniz iyi ki varsınız.
Sevgili Evdeçiçek,
Sendeki o güzel enerjiye ne demeli? İyi ki tanıdım seni... Sen de iyi ki varsın ve iyi ki bu ailenin bir parçasısın. Ama görevini öyle güzel yerine getirdin ki, bundan sonraki toplantıların dağıtım masası sorumlusu ilan edelim şimdiden seni...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla Mesajı Göster
Sayın loveforlife günün vazgeçilmezlerindendi. İnanılmaz bir şekilde hiç oturmadan, herkesle birebir ilgilenerek, hep yardıma koşarak saatlerce çalıştı. Öyle ki bir kare fotoğrafını yakalayabilmek için canım çıktı. En sonunda tam karşısına dikilip''kıpırdama''diyerek anlık şaşkınlığında çekebildiğim tek resmi.(Kendisini ilk görüşümde çok sevdim.Cıvıl cıvıl,neşe dolu,insana pozitif enerji veren bir insan.Sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissettim yanında.)
Yalnız o kadar uğraştan sonra verdiğim poz nasıl ama? O elimdekinin ne olduğunu merak edenlere, bonsai olacak inşallah! Yahu hiç de aklıma gelmemiş, Sevgili Tourkana'nın o harika bonsaisini alıp elime bir poz vereydim ya!
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla Mesajı Göster
Loveforlive:İnanılmaz tatlı, sıcak, samimi, güleryüzlü, yardısever bir insan. Alkışı da hak etti.Hiç yerinde durmadı. Sürekli ne yapabilirim diye dolaştı.
Sevgili Milla, sevdiklerimi mutlu görmek, onlar için bir şeyler yapabilmek beni öyle mutlu ediyor ki! İnan, sevmediğim bir ortamda olsam kesinlikle çok farklı birini görürdün. Çok yakın bir zamana kadar yürümek bile bana o kadar acı veriyorken, agaclar.net ailemin destekleriyle çok güzel gelişmeler olmaya başladı hayatımda. Bakma, dün bugün hala çok yorgun hissediyorum ama yılda bir kere bu kadar güzel insanı bir arada gördüysem, hepsine mümkün olduğunca vakit ayırlama çalışırım mutlaka...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Gülüşü ile kalpleri fetheden arkadaşım. Allah seni hep böyle uzun seneler güldürdürsün inşallah.İyi ki seni tanımışız.
Hep beraber daima güzellikler paylaşmayı dilerim. Ben hep aynı ben olduğum halde, reel hayatta genelde "sevilmeyen" iken, bana değerli olduğumu hatırlattığınız için asıl ben hepinize çok teşekkür ederim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Aaaa hakikaten neler varmış dağıtım masasında, ben de çoğunu görmemişim. Tühh.
Ben sözde masa sorumlusuydum ama ben de görmemişim... Neden ki acaba?

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön