View Single Post
Eski 01-04-2014, 12:26   #145
demlichay
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 14-08-2012
Şehir: uzaklar
Mesajlar: 52
Aldığım ilaç yüz gramlık orijinal ambalajda. Üzerinde ruhsat tarihi, numarası vb bütün bilgiler nizami olarak mevcut.
TC kimlik numaramı ya da telefon numaramı ya da başka şahsi bilgimi internet üzerinden paylaşmam. TC numarası istemeyen yerden daha pahalıya alırım, veya bizzat mağazadan alırım; olmadı, almam. Bu benim bireysel (ve işim gereği zorunlu) tercihim. TC numarası, alelumum ortalığa saçılacak bir şey değildir. İnsanlar farkında değiller, her istenilen yerde dağıtıyorlar bunu; ama sonra canları yanıyor.
İlaçların çevre ve insan zararları konusundaki hassasiyetinize iştirak ediyorum. Ancak hiçbir birey, modern hayatın bu zengin ve karmaşık çeşitliliği içerisinde, kendi mesleki alanı ve/ya hobileri dışındaki konularda teferruatları bilemez. Bu nedenle kamusal alanı ve buradaki ilişkileri düzenlemek devletin işi ve varlık gereğidir. Eğer bu ya da bir başka ilaç sakıncalı ise devlet bunu yasaklar, yasaklamalıdır. Gerekli müeyyideleri koymalı ve yasağa rağmen satan olursa bunları gerektiği şekilde uygulamalıdır. Bunları yapmıyorsa devlette zaafiyet var demektir.
Eğer bu ilacın satışı yasaksa, lütfen söyleyin, satan yer hakkında gerekeni yaptırayım. Bunun dışında, herhangi bir tartışmaya girmek istemiyorum. Sadece sorunumu söyledim ve ilaç önerisi rica ettim. Yardımcı oldunuz, sağ olunuz.
Teşekkür ederim.


Düzenleyen demlichay : 01-04-2014 saat 12:29 Neden: düzeltme
demlichay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön