View Single Post
Eski 27-03-2014, 10:33   #62
untouchable
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 26-03-2014
Şehir: ANTALYA
Mesajlar: 31
ben deniz yosunlarına çok mesafeli yaklaşıyorum, doğru dozda kullanılmadıkları taktirde ürün kayıplarına sebep oluyorlar,hem içerdikleri makro ve mikro elementler hemde su tutma kapasitesini arttırmaları mükemmel özellikler ayrıca yüksek organik maddeye sahip,Ancak içerdiği yüksek potasyum içeriği %20 gibi bu işte dikkat edilmesi gereken bir özellik erken dönemde uygulanan deniz yosunu içeriğindeki alımı çok yüksek potasyumdan dolayı meyva dökülmelerine sebep oluyor buna çok dikkat etmek lazım ayrıca asla uygun dozu aşmamak lazım, 100 lt'ye 60 gr civarında üstten tabandanda 100-150 gr'ı geçmemek lazım benim görüşüm bu yönde,ayrıca mikrobiyal aktiviteyi arttırması çok güzel bir özellik.az ama sık uygulamak en iyisi

untouchable Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön