View Single Post
Eski 02-03-2014, 02:18   #1786
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu
 
Orhan Özbilgiç's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,928
Sevgili YeniGine;
Gece uyuyamayınca, en yakın bahçe (en üst sırada ) seninkini gördüm. Girdim ki, bahar senin bahçene benimkinden önce ilk adımlarını atmış. Sümbüller ve nergisler öyle gösteriyor.
Bugün itibarıyla, burada nergisler yeni yeni açmaya başladılar. Sümbüllerim ise henüz birer yumurta iriliğinde. Hiç açanı yok. Zaten bu akşamki telefon görüşmemizde eşim de, apartmanımızın bahçesindeki sümbüllerin açtığını ve mis gibi kokmaya başladıklarını söyledi.

Yaz hazırlıklarını ben bitirdim sayılır. Gördüğüm kadarıyla sende öyle.
Sardunyalar budanmış. Topraklar yenilenmiş. Fotoğraflardan oldukça sağlıklı görünüyorlar. Sağlık ve mutluluk içinde sefalarını süreriz inşallah.

Grevilyaları görünce içim ''cız'' ediyor. Ne kadar keyifli gelişiyorlar. Ben burada bir türlü yaşatamadım. İstisnasız yılın her gecesi inen çiğ den (Burada çise diyoruz.) hiç hoşlanmadı. Saksıda da deneyip, güney cepheye koydum ki, nemden fazla etkilenmesin. Ama nafile. Olmadı. Sağlık olsun deyip, yakasını bıraktım bende.

Velhasıl, yine ortalığı cennete çevirmeye başladın. Deminde belirttiğim üzere, her şey çok sağlıklı görünüyor. Dilerim, susuzluk olmaz da, bakım konusunda sıkıntın olmaz. Yoksa, sen bu azimle çıkabilecek tüm sorunları aşarsın.

Yazmadım, yazmadım, bu seferde işin suyunu çıkardım. Keşke her arkadaşımızın bahçe ve balkonlarına da bu kadarcık uğrayabilsem. Bir sene idare ederdim artık.
Selam ve sevgilerimle, canım kardeşim.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön