Konu: Çim
View Single Post
Eski 12-02-2014, 16:49   #414
vetman996
Ağaç Dostu.
 
vetman996's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-08-2008
Şehir: Manisa-Salihli
Mesajlar: 772
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi metulen Mesajı Göster
Merhabalar tekrardan. Sizden almayı düşündüğüm leonardit'in bir kullanım alanı da bahçemdeki çimler olacak Yeterli besini alamadıklarını düşünüyorum. Bu nedenle normal kimyasal gübreye ilave leonardit kullanıcam. Ayrıca hobi bahçeme ekeceğim sebzelere, çiçeklere ve meyve ağaçlarına da kullanıcam. Umarım bu gün şu nakliye sorununu aşarız.
Sayın Metulen merhaba.
Çim ile ilgili çalışmalarınızı ilgiyle takip edeceğim. Konuyu fazla dağıtmadan belirtmeliyim:
25 kg.lık çuvallarda 5 çuval Charisma leonarditiniz ambara verildi. İnanıyorum ki çok memnun kalacaksınız. Özel mesajda da belirttiğim gibi iki ay sonra hediye sıvı solucan gübremizi istemeyi unutmayın.

Hobi bahçenizdeki sebze ve meyvelere de leonardit çok iyi olacaktır. Ama benim önerim sebze ve meyvelerde katı solucan gübresi. İnanın damak çatlatan lezzeti solucan gübresinde bulacaksınız. İstanbul'da solucan gübresi üreten firma da var. Onlardan da alabilirsiniz. Tamamında kullanmayacak olsanız bile bir kısmında deneyin. Kullandıktan sonra göreceksiniz ki siz de solucan gübresinin müdavimi olacaksınız.

Biz ilk solucan gübresi hasadımızı Sayın Meyvelitepe üstada vereceğiz. Bundan da onur duyuyoruz. Bu konularda da fazla yazmak istemiyorum. Sanki reklam yapıyorum sanılacak. Ama bizim gayemiz dostların kimyasaldan mümkün olduğunca uzaklaşarak doğal ürünleri kullanmasına aracılık edebilmek, eski çileklerin kokusunu tekrar geri getirebilmek, doğal meyve sebze tatlarını dostların tadabilmesini sağlamak. Zaman içinde bizim ne yapmak istediğimiz daha iyi anlaşılacaktır.

Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar... Saygılar...

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön