View Single Post
Eski 09-02-2014, 07:24   #6953
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,411
Teşekkür ederim arkadaşlar, benim bahçem siz agaclar.net üyelerinin de bahçesi sayılır, lütfen hiç çekinmeden yazın, sorun. İstediğiniz bitkiler varsa onları da istemekten çekinmeyin, mümkün olduğunca göndermeye gayret ederim.

Sevgili Hamiyet Tepper, ne yapalım sizi Foruma daha sık sokabilmek, aramıza daha çok karışmanızı sağlamak adına böyle mini oyunlara baş vuruyoruz.... şimdi agaclar.net'e daha çok gireceğinize inanıyorum. Bakın başladınız bile sorular sormaya....oh ohh ne keyif.

Türkiye'ye geldiğinizde mutlaka beklerim. Çanakkale de yakın sayılır Manyas'a.

Ayyy bu kadar güzel bir yerde arsa alıyorsunuz, üstelik de emekli olmuşken siz halâ ne demeye orada duruyorsunuz ki?

Eğer bahçenizle uğraşmaya niyetiniz varsa hiç geç kalmadan bir an evvel başlamalısınız, yoksa benim gibi siz de " tühhh keşke bu işe seneler önce başlasaydık der, yakınır durursunuz"

Toprakla uğraşmak, kendi yetiştirdiğiniz doğal sebzeleri yemenin keyfini, ektiğiniz minicik tohumlardan çıkan binbir güzellikteki çiçekler ile vazolarınızı süslemenin zevkini tarif etmem mümkün değil.
Bu uğraşlar sizi bedenen yorsa da o kadar mutlu ediyor ki. Ertesi günü yeni bir güne aynı hızla başlamak, yatağa yorgun argın yattığınızda, yapacaklarınızı düşünmek üykularınızı kaçırıyor ama mutlu oluyorsunuz, daha dinç hissediyorsunuz kendinizi.

Bakın, Forumu incelediğinizde arkadaşlarımızın bahçelerinde ne harikalar yarattıklarına şahit olacaksınız. Pek çoğumuz buna el attığımızda hemen hemen ya hiç birşey bilmiyorduk ya da çok az bir bilgiyle başladık. Ama bugün görenler sanıyorlar ki hepimiz küçük çapta ziraatçi olmuşuz.

Forumda her konuda çok değerli bilgiler yanında size gönüllü yardımcılar da bulacaksınız. İstediğiniz tohum ve fideleri arkadaşlar size gönderdikçe, sizin bahçenizi el birliği ile yapıyormuşuz hissine kapılıp daha çok yardımcı olmaya gayret edeceklerdir, bu agaclar.net'li olmanın özelliğidir zaten.

Haydiiii, sıvayın kolları.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön