View Single Post
Eski 26-01-2014, 22:49   #1295
Cumhur Tonba
Ağaç Dostu
 
Cumhur Tonba's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-07-2008
Şehir: EDİRNE-ANTALYA
Mesajlar: 11,420
Merhabalar,
Siteye ilk girdiğimde yazılarımda bir çok hata vardı. Bir çok uyarı aldım. Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmazdım. De ve da eklerini doğru kullanmazdım. Herkez yazardım. Vs. vs.
Uyarılar benim için kötü mü oldu? Hayır. Gayet iyi oldu. Ben de artık uyarmaya başladım dostlarımı. Örnek. Facebook da Köksal Gündoğdu diye Şair bir arkadaşımız var. Şiirleri harika ötesi.Şiirleri besteciler tarafından kapış kapış kapılıyor. Hep yazardım . Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakın. De, da eklerini doğru kullanın. Büyük harflere dikkat edin. İnanın çok üstüne düştüm.
Netice; Son yazışmalarımız..

O ; İLESAMA ÜYEYİM,KİTABIM DA ZATEN HEPSİ VAR VE ÇOĞUDA BESTELENMİŞ DEMLENİYOR O BAKIMDAN RAHAT OLUN VE TEŞEKKÜR EDERİM.

O; ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNEZE VE UYARINIZA ÇOK ASİL BİR YÜREĞİNİZ VAR DEĞERLİ DOSTUM.

Ben; Son okuduğum tüm şiirlerinizde yazım kuralları gayet güzel. İnanın şiirleriniz bu sayede çok daha vurucu, anlamlı olmuş.

O;teşekkür ederim siz bu konuda rehberim oldunuz inanın.

Ben; Mini minicik bir faydam oldu ise ne mutlu bana

O; ne demek çok faydanız oldu uyarılarınızı dikkate aldım ve bu neticeye vardık.
O;Merhaba değerli dostum gerçekten size çok teşekkür ederim virgülü noktayı bile takip ediyor ve beni uyarıyorsunuz sağ olun var olun.ŞEVKAT sehven yanlış yazılmış,ŞEFKAT OLACAK DOĞRUDUR VE HAKLISINIZ DÜZELTECEĞİM,HASILDI KELİMESİ HASILIDAN GELİYOR AMA UYMAMIŞSA ONU DA DEĞİŞTİRİRİM VE YERİNE AÇILDI DERİM.her zaman uyarılarınızı beklerim sağ olun var olun.teşekkür ederim.

Hala ufak tefek yazım hataları var. Fakat ilk yazılarına göre bir şey sayılmaz bunlar.

Bu alışkanlığı bana agaçlar.net kazandırdı.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön