View Single Post
Eski 24-01-2014, 04:57   #1822
tkorkunckaya
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 22-08-2013
Şehir: Montreal
Mesajlar: 63
Üzerinde hep meyve olabilir ama süs için tutuyorsanız, bir otel lobisinde mesela. Yoksa meyveler olgunlaştıklarında tadı ve kokusu çok güzel oluyor, sonraları meyve bozulmadan kalıyor görüntüde ama tadı ve kokusu kaçıyor haliyle.

Meyve üzerindeyken çiçek açıyor, ben bu sonradan açan çiçekleri yoluyorum, meyveler daha iri olsun, aç aç nereye kadar nasıl olsa kaldırabileceği meyvenin bir sınırı var.

Son olarak meyveleri topladıktan sonra yemeli Şaka bir yana, meyveleri günlük ilaç niyetine eşim yiyor. Dalından koparıp. Reçel yapıldığını duydum ama tam olgunlaşmadan yapılmalı diye düşünüyorum, reçel için biraz daha ekşi olmalı gibi geliyor. Denemedik.

tkorkunckaya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön