View Single Post
Eski 09-01-2014, 09:41   #1
malbman
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,600
Tohum Takas Etkinliğinden Edindiğimiz Tohumların Ekimi (2013-14)

Kusursuz bir organizasyon dahilinde, hem paylaşımcıların ve hem de organizasyonu yürüten arkadaşların paha biçilmez özverisi sayesinde elde ettiğimiz değerli tohumlarımızın akıbetini bu başlık altında paylaşalım derim.

Zira her biri benim için bir servet değerindeki tohumların akıbetini bilmek tohumları paylaşan arkadaşlarımızın en doğal hakkı ve bizim de en büyük yükümlülüğümüzdür diye düşünüyorum.

Sayın moderatörlerimiz yeri burası değilse konuyu uygun bir başlığa taşırsanız oradan devam edelim.

Sevgilerimle.

Not: Çimlendirdiğim tohumları forumdaşlarımızdan sayın bountr'nin http://www.agaclar.net/forum/fidan-ve-fide-bitki-uretim-tohum-cimlenme-celik-asi/29307.htm başlığından kopya çektiğim yetiştirme kabininde yetiştireceğim bilgisini bir kez de bu mesajdan vermek istedim.

Zira böyle bir kabin ya da sera ortamında yapay ışık olmadan, çimlendirilen tohumların gelişmesi hava ve ışık şartlarının yetersiz olduğu kış mevsimi itibarıyla pek mümkün değil. Bu nedenle, yukarıdaki ortamları sağlayamayacak olan arkadaşların şimdiden tohumlarını çimlendirip heba etmemesini, uygun şartların oluşmasını beklemelerini tavsiye ederim.


Düzenleyen malbman : 26-01-2014 saat 13:38 Neden: Yazım hatası
malbman Çevrimdışı   Başa Dön