Konu: Pizza
View Single Post
Eski 06-01-2014, 11:20   #16
Ozlem A
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,772
İnceltirseniz ince tiplerden olur, ama çok ince açmazsanız kalınca olup kenarları yine kıtır oluyor. Sizin hamurunuzun tarifi çok iyi bir tarif zaten, ellerinize sağlık çok ta güzel görünüyor. Belki yavaş mayalanma tadı biraz daha oturtabilir. Sizdeki malzemeleri fazla gördüğümden değil genel olarak püf noktalarında geçtiği için paylaşmak istedim Peynir, mantar, domates vb pişerken su salan malzemelerin gereğinden fazla konması hamurlaştırıyor diye söylemişti Mezzaluna'nın ustası ki bence İstanbul'da en iyi pizza yapan ilk 3 yerden biri diye düşünüyorum.

Benim tarifim Peter Reinhart adında bir şeften alınma. İsterseniz detaylarını da paylaşabilirim.

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön