View Single Post
Eski 13-12-2013, 11:26   #119
sevoş
Ağaç Dostu
 
sevoş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-12-2012
Şehir: Malatya
Mesajlar: 406
Bende bir anımı anlatayım.

İlk defa o yıl yaptığım pet şişede çok acılı soslu turşuyu mutfağa getirdim.Çocuklar ve ben mutfatayız.Tabi çocuklar daha 3 -5 yaşındalar. Pet şişeyi saladım ve elime bir bıçak alıp kapağını açmadan biraz altan kesmeye başladım.

Birden ne olduğunu anlamadan pat diye bir ses,çoluk çocuk çok korktuk.Eşim sese koşup gelmiş,karşımızda kahkahayla gülüyor.Tabi benim ve çocukların başımızdan aşağıya doğru her tarafımızdan soslu biber turşusu akıyor.Allahım acıdan gözlerimiz yanıyor.Hem ağlıyoruz hemde hep beraber banyoya doğru gidiyoruz.Neyse temizlendik.Eşimde mutfağı temizlemeye çalişıyor ama ne mümkün .

Duvarlar her yer kırmızı domates ve yağ ,sil sil çıkmıyor.Eve boya dahi yaptık ama yağ izleri hala görünüyordu.Şimdi turşu dolu pet şişe nasıl açılır öğrendim.Meğer önce havası alınırmış?

sevoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön