View Single Post
Eski 10-12-2013, 20:45   #1430
erol sırlı
Yeni Üye
 
erol sırlı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-12-2013
Şehir: izmir
Mesajlar: 29
DİFENBAHYA
Kanser tedavisi [ değiştir ] In the Philippines, dumb cane plant is being studied; researchers have found that dumb cane plant contains active ingredients that cause antiangiogenic effect [ 4 ] potential for the treatment of cancer. Antiangiogenesis is a process that inhibits the growth and development of new blood vessels in the body. Filipinler'de, dilsiz baston bitki çalışılmaktadır; araştırmacılar dilsiz baston bitki antianjiojenik etkiye neden aktif maddeler içerdiğini bulmuştur [4] . kanser tedavisi için potansiyel antianjiyogenez yeni kan damarlarının büyümesini ve gelişmesini engelleyen bir süreçtir vücut.

Antiangiogenesis controls the spread of tumour cells in the body by disabling the transport of nutrients toward the cancerous cells. Anti-anjiyogenez kanserli hücrelere karşı besin taşıma devre dışı bırakarak, vücutta tümör hücrelerinin yayılmasını kontrol eder. Normally, tumour starts from a single cell and divides to make more cancer cells. Normal olarak, tümör, bir tek hücreden başlar ve daha fazla kanser hücreleri için böler. The growth of malignant cells will depend on the availability of specific nutrients being transported by blood vessels. [ 5 ] Malign hücrelerin büyüme, kan damarları ile taşınan spesifik besin mevcudiyetine bağlı olacaktır. [5]

Findings of the study claimed that dumb cane's ability to prevent blood vessel growth and development can be possibly used in the formulation of anti-cancer drug to **** prevent the spread of cancer cells in the human body. Çalışmanın sonuçları, kan damar büyümesini ve gelişmesini önlemek dumb Cane yeteneği muhtemelen, insan vücudunda kanser hücrelerinin yayılmasını önlemek için bir anti-kanser ilaç formülasyonunda kullanılabilir olduğunu iddia etti.

TOSİSİTESİ
Hücreler Dieffenbachia bitkinin iğne şeklindeki içeren kalsiyum oksalat kristalleri olarak adlandırılır raphides . If a leaf is chewed, these crystals can cause a temporary burning sensation and erythema . Bir yaprak çiğnenmiş ise, bu kristaller geçici bir yanma hissi ve neden olabilir eritem . In rare cases, edema of tissues exposed to the plant has been reported. Nadir durumlarda, ödem bitkinin maruz kalan dokuların bildirilmiştir. Mastication and ingestion generally result in only mild symptoms. [ 7 ] With both children and pets, contact with dieffenbachia (typically from chewing) can cause a host of unpleasant symptoms, including oral irritation, excessive drooling, and localized swelling. [ 8 ] However, these effects are rarely life-threatening. Çiğneme ve yutma genellikle. Yalnızca hafif semptomlara yol [7] çocukların ve evcil hayvanların hem ile (genellikle çiğneme) Dieffenbachia ile temas, oral tahriş, aşırı drooling ve lokalize şişme gibi hoş olmayan belirtiler, bir dizi neden olabilir. [8] Ancak , bu etkiler nadiren hayatı tehdit vardır. In most cases, symptoms are mild, and can be successfully treated with analgesic agents, [ 9 ] antihistamines, [ 10 ] or medical charcoal. [ 11 ] [ 12 ] Gastric evacuation or lavage is "seldom" [ 11 ] indicated. Çoğu durumda, semptomlar yumuşaktırlar ve başarılı bir şekilde analjezik maddeler ile tedavi edilebilir [9] antihistaminikler, [10] ya da tıbbi kömür. [11] [12] mide tahliye veya lavaj "nadir" olan [11] gösterilir. In patients with exposure to toxic plants, 70% are children younger than 5 years. Zehirli bitkilerin maruz olan hastalarda, 70% 5 yaşından daha genç çocuklar.

erol sırlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön