Konu: loveforlife
View Single Post
Eski 03-12-2013, 16:02   #64
tourkana
Ağaç Dostu.
 
tourkana's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-11-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,494
Kalbimden 2 kere ameliyat oldum, 2.'sinde aort kapakçığı yerine mekanik işleyişe sahip bir kapak, 7.cm çapa ulaşmış aort damarının yerine da bir hortum damar takıldı... Bunlar toplasanız 10 saat süren bir ameliyatla yapıldı, şu anda çok şükür çok iyiyim..
Bu mekanik kapak her kalp atışında tik-tak diye ses çıkartıyor, işte bu ses bana "Duyuyorum öyleyse varım" mesajı veriyor. Bu sayede yaşamın ve sağlığın önemini, sevmeyi sevilmeyi daha da önemsiyorum.
Seninle Ağaçlar.net in doğum gününde tanıştık, ben de senin gülüşünden , yaka kartına yazdığın isimden ve çizdiğin resimden ve çiçekli kolyenden kısaca loveforlife 'dan etkilendim, bak bu sayede bir daha karşlılaştığımızda adını rahatlıkla hemen hatırlayacağım.
En yakın zamanda bir bonsai toplantısı ve atölye çalışması yapalım Bursa'da, bize uygun yeri en iyi sen bulursun . Güzel çiçekli ,yeşil yapraklı bonsailer yapalım , aslında biçimsiz gözüken çalı çırpı görünüşlü ağaçlardan da sabredildiği ve çaba gösterildiği takdirde nasıl estetik birer sanat eseri olabileceğini öğretelim.

tourkana Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön