View Single Post
Eski 26-11-2013, 19:37   #41
bay tömürcek
Ağaç Dostu
 
bay tömürcek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2012
Şehir: Sakarya-Denizli
Mesajlar: 2,979
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi buraktuci Mesajı Göster
Kusura bakar mıyım benim için daha güzel okudukça keyif alıyorum mutlu oluyorum sizde ne kadar teşekkür etsem azdır peki ben nasıl horozla tavuğun birleştiğini anlayacağım gerçi kümeste şimdilik 3 horoz varda. Yeniden söylüyorum ne kadar uzun olursa sevinirim sizin yazdıklarınızı okumak süper bir şey artık nöbette bekliyorum yorum yazacak mı diye . siz beni çok mutlu ediyorsunuz cevablarınızla. Çok sağolun .
Tavukla horozun çiftleştiğini ancak görmen lazım anlayamazsın başka türlü. Ya da tavukların üstü kanatları falan çamurlu olur horozun ayaklarından. Horoz sayısını acilen azalt çiftleşmeye başladıklarında birbirlerini dövüp tavukla çiftleşmek isterler. Bu da döllenmemiş yumurtaya sebep olur. Biri çiftleşmek için tavuğun üstüne çıkıyor diğeri kıskanıp vurup horozu indiriyor hadi bakalım bir öbürü onu kıskanıp onu indiriyor bu sefer tavuk kalkıp gidiyor yumurta döllenmiyor. Horozlarını ya kes afiyetle ye ya da sat. Tek horoz bırak.

Üstteki bi mesajında hint horozum tavukla çiftleşse hint civciv çıkar mı demişsin tavuk hint olmazsa çıkmaz kırma çıkar civcivlerin. Ama kırmalarda sık sık gurk olur ve hintler güzel civciv bakıyorlar

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön