View Single Post
Eski 25-11-2013, 22:35   #33
balurcaği
Ağaçsever
 
balurcaği's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2013
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 47
Merhaba Sn. BMT. Dediğiniz gibi şu an gayet sağlıklılar, yani en azından henüz ölmediler. Yanıtınız için çok teşekkürler. Havalandırma işine ben bütün çiçeklerim için dikkat ediyorum. Zira hafta sonları işyerimde kalan bazı çiçeklerim (evdeki aynı türler sapasağlam olduğu halde) iki gün hiç havalandırılmadıklarından hastalandılar. Havalandırmanın önemini yaşayarak öğrendim.

Ben bir grup lithops'umu kaktüs.web.tr'den aldım. O zamanlar henüz hakkında pek bir şey bilmediğim Taner Bey'den. Kaktüs-sukkulent dünyasında adının geçmediği bir yer olmadığını kaktüs sevdasına tutulduktan sonra anladım. Hangi seraya gidersem gideyim, bulamadığım bir tür olunca Taner Bey'e bir sordunuz mu deniyor. Hangi Türkçe kaynağı okursam okuyayım adı geçiyor.

Bu yukarıdakileri de Zengarden'dan aldım. Benim böyle yaralı bereliler diye endişeye kapıldığıma bakmayın. Son derece şık ve güvenli ambalajlarında geldiler ve ayrıca sitenin müşteri hizmeti harikulade. Her sorunuza anında yanıt geliyor, ürünle ilgili veya ilgisiz.

Memnuniyetsizliğimi isim vererek yazmak istemediğimden belirtmemiştim. Fakat bu yara bereler konusunda da bana incelikle yanıt verdiklerini, yardımcı olduklarını söyleyebilirim.

Dilerim yardımcı olabilmişimdir.

balurcaği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön