View Single Post
Eski 31-10-2013, 22:02   #10
nicholai hel
Ağaç Dostu
 
nicholai hel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-09-2010
Şehir: Antalya
Mesajlar: 883
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi badrobot Mesajı Göster
Sn.nicholai hel.
Çok sanslısınız hemde iki kere...birincisi böyle bir begonvili hiç bir yerde bulamzsınız, ikincisi ağaç yaşamaya çalışıyor ve yaşayacakta...
Sizdeki bu malzeme tamda aradığım şey doğrusu. Nazar değmesin diyor ve allah bizede nasip etsin diyorum.
Bu ağacınızı merakla takip etmek istiyorum.
Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Çok teşekkür ederim.
Bu ağaçla ilgili olarak sizin kulaklarınızı çınlattık bile. Operasyondan birkaç gün sonra Sn. Sakaki ile konuşuyorduk, ağaçtan bahsettim. İlk verdiği tepki "eğer yaşarsa badrobot bunu görmesin!" oldu.

İşin şakası tabii, begonvillere olan hastalığınız beni aratmayacak düzeyde olduğu için akla ilk olarak geliyor olmanız normal.

Umarım yaşayacak. Aslında sürgünler patlatmasına rağmen bahara kadar emin olamayacağım. Kökleri gerçekten çok azdı ve belki daha önemlisi toprak altındaki bölümde gerçekten devasa yaraları bulunuyor. Bu sebeple her iki sulamadan birinde fungusit kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. IBA kullanımı da elzem durumda. Umuyorum mantari enfeksiyonlarla uğraşmayız.

İnşallah size de nasip olur. Aslında hepimiz böyle adayları, daha güzellerini hakediyoruz. Ve eminim sabrettiğimiz ve çalıştığımız sürece hepimiz o hayalimizdeki ağaçlara ulaşacağız.
Görüşmek üzere...

nicholai hel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön