View Single Post
Eski 24-10-2013, 14:29   #942
vetman996
Ağaç Dostu.
 
vetman996's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-08-2008
Şehir: Manisa-Salihli
Mesajlar: 772
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi iyibirinsan Mesajı Göster
Ben hasılmatik fiyatını tam olarak öğrenmek istiyorum.
Bende bu tür makinları Gaziantep çevremde tanıtmak istediğimde Gaziantep de yakın bir köyde hasılmatik makinası olduğunu ve kullanıcının bundan verim alamadığı için atıl bekletildiğini duydum.Üzüldüm nedenini bilmiyorum.
Siz sizteminizi kurduğunuz yerde en az bir hafta boyunca çalıştırıp verimini randımanını ilgili müşterinize göstermiyormusunuz neden bu duyum bana geldi anlamış değilim hiç bir art niyetimde olamaz çünkü ben rakip makina üreticisi değilim tanıtımcısı da değilim.Sadece çözüm yolunuz nedir işletim sistemi bilgisi eğitiminiz nedir.Birde başka firma ların makinasında 1 kg kuru arpadan 8- kg yeşil ot üretildiğini belirtmelerine rağmen siz 2 kg arpadan 8 kg yeşil ot üretimini yazmış olmanı beni şşaırttı doğrusu.
Sayın İyibirinsan merhaba.

Gerek hasılmatik olsun gerekse diğer makinalar, kullanırken temizlik dezenkefsiyona dikkat edilmez ise mantari hastalıklar, küflenme vs. sebeplerle toksikasyona neden olabilmektedir. Gaziantep'deki üretici bunlara dikkat etmemiş olabilir. Ticari olarak bu makinaları yapan firmaların ürünleri daha kaliteli olmakla birlikte bizim yaptığımız gibi bir sistem yapabilirsiniz. Vetman996/ Topraksız Tarımda Arpa Çimlendirme- ÇİMMATİK

Selamlar... Saygılar....

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön