View Single Post
Eski 30-09-2013, 22:11   #12
loveforlife
Ağaç Dostu
 
loveforlife's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-05-2012
Şehir: BURSA
Mesajlar: 3,079
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yağmur Mesajı Göster
Bol miktarda kedinin olduğu bir yerdeyiz. Oğlumla her aşağı inişimizde seviyoruz. Buranın sahibi olan bir dişi var. Sabah 7, akşam 8, gece 3 farketmez, sizin evde tıkırtınızı duysa balkonun dibine ya da apartmanın içine girer miyavlar. Ama o ses nedir? Bir dişinin böyle kulak tırmalayan sesi olsun, inanılmaz bir şey. Bende diyorum ki "Bir kedi her gördüğü insana, her vakitte hatta doyduktan sonra bile mıyyık mıyyık miyavlıyorsa" arsızdır.
Sayın yağmur,
O pisicik büyük ihtimalle evden atılmış ve insanlara olan güvenini her şeye rağmen yitirmemiş bir candır. O ses size kötü gelebilir. Benim gibi çok sevenler için ise tarifsiz anlamları vardır. Muhtemelen açtır, yemek bekler. Daha da önemlisi sevgi bekler. Kim bilir, belki de bir yerlerde yavruları vardır. Onların da karnı doysun derdindedir. Karnını doyurduktan sonra bir de ruhuna hitap edip onu sevmek onu oldukça mutlu edecektir.

"Arsız" kelimesinin TDK'daki anlamına dikkatinizi çekmek isterim bu noktada: Utanması, sıkılması olmayan, yılışık, yüzsüz (kimse)... Dolayısıyla bir can için bu kelimenin kullanılmasına karşıyım!

Saygılarımla...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön