View Single Post
Eski 15-09-2013, 22:41   #432
loveforlife
Ağaç Dostu
 
loveforlife's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-05-2012
Şehir: BURSA
Mesajlar: 3,079
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Revnak Mesajı Göster
Merhaba doğa dostları,
Bu iki güzellik 4 ve 5 yaşlarında kısırlaştırılmış gayet sağlıklı ancak talihsiz canlılar. Sahibi çocuğu kuru mamaları yiyor diye mama kabını yukarı almak yerine bu iki güzeli sokağa atmaya karar vermiş!
Sokağa atılmaktan son anda kurtulup daha önce hiç kedi bakmayan ama bu güzelliklerle kedi sevgisini tadan yeni sahiplerinin yanında iki aydır çok mutluydular. Ta ki başka bir apartman sakininin kedisi hakkında imza toplamaya gelen yönetim -nasıl bir yönetimse- evde kedileri görene kadar.. Hal böyle olunca da artık gerçekten sokağa atılmak zorunda kaldılar.
Geçen pazar günü haberi alınca doğduklarından beri evde yaşayan sokak nedir bilmeyen bu canların atılmalarına, araba altında ezilmelerine, aç kalmalarına gönlüm razı olmadı. Geçici olarak almaya karar verdim. Ancak zaten evimde iki kedim var, tamam dört kedi ile yaşamak çok büyük keyif ancak gerçekten zor. Duruma alışmaları için şimdilik evdeler ancak hafta içinde ne yazıkki sitenin bahçesine salmak durumundayım.
Bu güzelliklerin fotoğraflarını gerçekten sıcak bir yuva bulabilmeleri umuduyla sizinle paylaşmaya karar verdim. Eğer siz bakamayacaksanız bile tanıdıklarınıza fotoğrafları gösterip hikayelerini paylarşırsanız çok mutlu olurum.

Bu kızımız Ballı.. (ne kadar ballı olduğu tartışılır ya..)
Eklenti 389866

Eklenti 389865

Eklenti 389864

Bu da oğlumuz Masal

Eklenti 389867

Eklenti 389868
Ne oldu bu canların durumu? Yuva bulabildiler mi?

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön