View Single Post
Eski 14-09-2013, 08:35   #1786
Bahar07
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 03-09-2013
Şehir: Antalya
Mesajlar: 2
Merhaba bir süredir takip ettiğim siteye dayanamayıp en sonunda üye olmaya karar verdim O kadar güzel bilgi , paylaşımlarınız var ki bu siteye uğrayan herkes sorularına ve aradığı bilgilere muhakkak ulaşabilir, yeni şeyler öğrenebilir... Kendi adıma herkese çok teşekkür ederim.
Bu sayede Domateslerime bile bakım yaptım, meğer ne çok sürgünüm olmuş. Hemen sayenizde öğrendiğim koltuk alma yöntemini uyguladım

Ve şimdi de benim bir sorum olacak, yazın başına doğruydu sanırım 2-3 adet bulduğum kumkuatlarımı afiyetle yedikten sonra bir ihtimal diye düşünerek çekirdeklerini saksıya dikiverdim. Ne mutlu ki 4 adet 7-10 cm arasında değişen mini fidelerimi elde ettim ama bilmediğim nedenden dolayı kurudu. Artık tamamen öldü saksımı yeni bitkilere hazırlayayım derken ki resmini atabilirsem aşağıda görüleceği gibi toprağın altından filiz mi diyeyim tomurcuk mu diyeyim bir parçası çıktı. Toprak altında olduğu için başını dışarı vereyim mi yoksa tamamen gömeyim mi bilemedim.
Ne yapmam, nasıl bir işlem uygulamam lazım ? zaman geçirmeden müdahale etmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Farklı açılardan çekmeye çalıştım umarım net ve anlaşılır çıkmıştır.

Eklenen Resimler
   
Bahar07 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön