View Single Post
Eski 31-08-2013, 10:50   #1
solucan17
/
 
Giriş Tarihi: 21-04-2013
Şehir: Ğ—anakkale
Mesajlar: 213
Solucan17 / Kaktüs ve sukulentlerim

Çocukluğumdan beri bitkiler ile hiç ayrı düşmedim, uzak kalmadım. Şükür ki gerek yer ve imkanlar gerek ise ailemin ve eşimin anlayışı ve hoş görüsü ile bitkilerle hep aram iyi oldu. Gerek iç mekan gerekse dış mekan, bir çok bitki edindim. Genel favorim iç mekanda menekşeler dış mekanda karanfiller idi. Ara ara kaktüslerde bu kervana katıldı; ama kaktüslerin bu derece mükemmel olduklarını öğrenip BENİ ifade ettiklerini anlayıp onlara dahada ilgimi verene kadar hiç birini yaşatamadım. Çoğu arkadaşımızın olduğu gibi benimde bu siteye daha doğrusu bu arkadaşlık ortamına çok şey borçlu olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim.
Ayrıca eşimede bana olan anlayışından dolayı çok çok teşekkür ediyorum (ara ara oda girip siteye bir şeylere bakıyor özellikle mutfak konusuna ) En son aldığım kaktüsleri eve nasıl sokarım diye kara kara düşünürken bir cesaret daldım eve göz göze geldik ben bu bakışları beklerken onun yüzünde bu bakışları görünce rahatladım.
Hep hayalimde teraslı bir ev vardı uzun süredir. Şükür Allah ıma bana bu günleri gösterdi. Bende hemen çiçekçilerle arkadaş oldum git gel
Daha kaktüs yetiştiriciliğinin başındayım ama sizler sayesinde bunu dahada geliştireceğim.

Not isimlerdeki yanlışlıkları veya isimsizlerin isimlerini bana söyleyerek bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Çoğu resmin üzerine gelindiğinde adı çıkıyor.


Düzenleyen solucan17 : 06-09-2013 saat 18:52
solucan17 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön