View Single Post
Eski 04-08-2013, 23:06   #2930
Sevgi Durul
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,525
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aheste Mesajı Göster
Sevgili SDurul, size kocaman bir MAŞALLAH diyorum, domatesler olgunlaşmış, hasat edilmiş, salçalar, püreler olmuş bile, biz henüz küçük küçük 4 domates kopardık. Ellerinize sağlık, Allah güle güle, sağlıkla, afiyetle yemek nasip etsin, kolay gelsin.
Sevgiler...

Sevgili aheste, bu sene domates verimimiz çok güzel. Meyveleri hem iri hem de bol. Biraz da humik asite bağlıyoruz. Tabii değerlendirmek gerekiyor, hem kış hazırlığı olmuş oluyor.

Teşekkür ederim. Sevgiyle...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Yeminle gerçekten üzüldüm. Domatesleri toplamak, doğramak o miss gibi kokusunu duymak, arada parmakları yalamak gelmek, yardım etmek. Ahh ah ne kadar güzel olurdu ne kadar... Ama nerdee gelemem ki Çok isterdim çok. Kısmet işte!..
Sana kolaylıklar diliyorum, rastgelsin inşallah... (Bende melüün melün fotoğraflara bakarım artık.)
Sevgili YeniGine, kıyamam ben sana. Bugün yine domateslerle boğuştuk. Cuma günü de aynı işle meşguldük. Doğradık bitti diye bir şey yok bizde. Yine dört kova topladık. Havalar soğuyana kadar bu böyle devam eder. Bu görüntüler paylaşılmayacaktı aslında, senin için olsun.

Cuma günü sostan artanları salçalık doğradık.

Name:  domates.jpg
Views: 1063
Size:  31.5 KB

Name:  doğranmış d..jpg
Views: 1015
Size:  24.3 KB

Name:  bidon.jpg
Views: 1065
Size:  25.1 KB

O gün toplananlar iki gün bekletilip iyice olgunlaştıktan sonra bugün doğrandı.

Name:  pazar-d.jpg
Views: 1067
Size:  31.2 KB

Name:  pazar d1.jpg
Views: 1041
Size:  30.7 KB

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sonkez Mesajı Göster
Sevgili SDurul, Maşallah!..Kolay gelsin....Hasatınız bol olsun...Yardıma gelmeyi çok isterdim.Bende pazardan alarak salçamı,tarhanamı,turşumu yapmayı seviyorum ve yapıyorum.Eşim bendende meraklı.Rabbim bizlerede küçücükte olsa bir toprak parçası nasip etsin inşallah...
Sevgili sonkez, yardıma gelmiş kadar oldunuz, çok teşekkür ederim. Hazır alınanların nasıl ve ne ile yapıldığı belli değil, en iyisi kendin yapmak. İstediğiniz ölçüde toprak, size de nasip olur inşallah. Bulduğumuz her fırsatta koşa koşa gidiyoruz biz, her gidişte güzel bir sürprizle muhakkak karşılaşıyoruz.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön