View Single Post
Eski 16-07-2013, 20:05   #40
Charlaux
Ağaç Dostu
 
Charlaux's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-06-2011
Şehir: Istanbul / Columbus, Ohio (ABD)
Mesajlar: 1,260
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Siz bu şekerlerin babasının Siyami olduğuna emin misiniz Sayın Wisdom? Şaka bir yana, veterinerinize danıştınız mı neden tekir görünümlü SİYAM olduklarını?
Merhaba,
Benim bildigim daha dogrusu fen dersinde bize ogretilen Siyam kedilerinde cekinik gen oldugunu ve neredeyse cogu zaman diger kedinin cinsinin kopyalandigini,tek tuk siyam cikabilecegini cikarsa da diger tarafa hic benzemeyecegidir."Siamese cat recessive gene" diye google'da arattigimizda siyah bir kedideyle siyamin ciftlesmesinden dogan kedi her ne kadar baskin olarak siyah kedi gorunumunde olacak olsa da cogu zaman bir ihtimal onun cocugunun siyam olmasi yuksek,cunku hic benzemese de ozellik bakimindan da benzerlikler tasidiklari yazilmis.

My Calico cat had a Siamese kitten? - Yahoo! Answers - Ortada annesi purebred Sealpoint Siamese olan Calico kedisi var ve kedinin de Siamese kedi yavrusu var.Bu kedi yavrusunun tam olarak karsiligi da Siamese Mix oluyor,ki aman Mix olsun da diyebiliriz,dert etmemek lazim bence ama tabi bilinen ismi bu

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön