View Single Post
Eski 28-06-2013, 21:16   #57
yigitgoktug
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 17-06-2013
Şehir: muğla
Mesajlar: 10
şaka değil tüm samimiyetimle yazdığımı belirterek "İMRENDİĞİMİ" söylemek istiyorum.

Ben de güney batı illerimizden birinde, böyle bir işe kalkışmak istemiştim ama yakın çevremin aşırı baskıları neticesinde vazgeçmek zorunda kalmış idim. ( o ev sizinkinden farklı olarak taş ev idi ama evinizin ilk resmine baktığımda sizin evinizin çok daha diri olduğunu da belirtmeliyim zira benim uğraşmaya niyetlendiğim evde çatı da yoktu.)

Sizin bu paylaşımınızı okurken ev ahalisini çağırıp "bakın işte, insanlar neler yapıyor ve ne kadar da güzel oluyor"dedim.

Benim o işe niyetlenmemin sebebi, ruhsat, elektrik,su bağlatma gibi bürokratik işlerden kurtulup (zira tüm abonelikleri bahçedeki diğer baraka üzerinden halen devam ediyormuş) sadece tadilat ruhsatı ile nispeten daha kolay çözüm bulmak isteyişimde gizli idi.

Haddini aşmak olarak nitelemez iseniz dış cephedeki sıvayı normal çimento ile niçin yapmadığınızı sormak istiyorum. Dış görünüm pencere kasalarının dış kapının montajı konusunda daha sağlıklı bir neticeye ulaşma şansı olabilir miydi ? sadece aklıma geldiği soruyorum (Bende sizin gibi inşaatçı değilim) belkide kerpiç ile çimentonun bağdaşmasında bir sorun olabilir vardır bir bildikleri demiş olsam da sormadan geçemeyeceğim.

Size ve ailenize bu şirin evde sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum


Düzenleyen yigitgoktug : 29-06-2013 saat 14:45 Neden: "yazdığımı" kelimesini sehven hatalı yazmışım
yigitgoktug Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön