View Single Post
Eski 28-06-2013, 19:19   #704
danışman_32
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-02-2011
Şehir: ısparta
Mesajlar: 273
cevap

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi antihistaminik Mesajı Göster
sn danışman_32 rüzgar gibi esmişsiniz.. kendim ve herkes adına teşekkür ederim..

tariflerinizden bendekinin tuta degil de yeşil kurt olduğunu düsünür oldum.. tekrar yakalarsam fotoğraflayacağım..yesil kurt ise şu link te bahsi geçen organik tarıma uygun olduğu söylenen Delfin Wg kullansam olmaz mı?

bir de şu sorumu tekrarlamak isterim izninizle; bir kökte 3-4 adet ceviz buyuklugunde ya da daha büyük meyve var ise ama yeterince cicek yok ise sulama nasil olmali? daha doğrusu bitkide 1-2 adet bile olsa meyvelenme başlayınca bol sulamaya geçilmeli mi?

ve sanıyorum burada birçok kişinin ortak sorusu olacaktır.. bu bahsettiginiz gübre ve ilaçları nerelerden temin edebiliriz ?

tekrar tesekkürler..
sn antihistaminik bitkide örnek maçada tamamen çiçek varsa saksı başına 1 litre veriliyorsa çiçeklerde 1-2 tane meyve görünmeye başladımı 1.25 tamamen çiçekler meyve bağladımı 1.50 meyveler büyüyünce kızarmaya başladımı 1.75 lt şeklinde verilir çünkü bitki büyümesiyle birlikte yukarıdaki yazdığımı gibi özellikle bitkinin amacı mevyedir bitki topraktaki ve yapraktan ne verirseniz verin iyi kötü meyveye bitki besin elementlerini yollamaya başlar bu yollarkende suya ihtiyaç duyar bitki fide döneminde genelde çok fazla su istemez fakat en çok su ihtiyacı olan dönem gelişme dönemidir buda çiçeklerin meyve bağlama ve meyve dönemine denk gelir

danışman_32 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön