View Single Post
Eski 06-06-2013, 12:47   #14
silopya
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 09-04-2010
Şehir: TOKAT
Mesajlar: 23
Az biraz Çorumluluk var süsü süslemeyi severiz.
Kuruyan dalları çiçekleri atmayıp bu şekilde bişiler yapmaya çalıştım üsteki resimle. Bir ara baya bir ilerletmiştim fakat 2-3 tanesini güve yedi. Bu ve bir tane daha kaldı elimde.

Burada balkon kapısı vardı ve kullanılmıyordu, kışın genellikle burda duruyor çiçeklerim. Bende kapıyı söküm yerine cam tuğla döşedim. Çok daha aydınlık oldu, çok güzel old, hem de BEEEEEN kendim yaptım

Önünde aşı yaptığım benjaminim, yanındakilerde mor yapraklı adından çok rengini sevdiğim çalıntı çiçeklerim. Parayla alınanlar yaşamıyor. Verilenler büyümüyor, ama çalıntı olanlar maşallah coşup gidiyor.

Diğer 4. sıradaki olan çiçekciden bana hediye 9 yıl oldu aynı halde. Toprak değiştirdim, budadım, ilaçladım, gübreledim ama yok banamısın demiyor. Bir yaprak 3 ayda açarmı arkadaş ama bizimki tın tın. Duruyor işte bir köşede.

En alttaki Küstüm çiçeğim 20 yeşeren tohumdan tek kalan. Geçenyıl anası çok büyümüştü ama beyaz örümcek tüm suyunu emdi posasını bıraktı. Yaşarsa bizimdir.

Çiçek önce kendi yaşamak isteyecek arkadaş. Sen ne yaparsan yap yaşamıyor. Yaşasada yaşamasada kendine, kendi bilir valla

Eklenen Resimler
     
silopya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön