View Single Post
Eski 03-06-2013, 15:46   #1087
Sabry
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 05-10-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 64
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hatipali74 Mesajı Göster
Kaokil Sayın Lilium. İnternet sitesi yoluyla iletişim telefonla sipariş verdim. 3 gün içinde sürat kargo aracılığıyla geldi.
Sn. Hatipali,

KAOKİL 0,6 mikron ortalama tane dağılımına sahiptir. Çok kolay disperse olur. İyi hazırlanmış ise her hangi bir tıkanma yapmaz. Aksine bulutumsu bir püskürtme sağlayabilemniz için mümkün olan en küçük püskürtme ucu önerilir.

Web sitemizde de bulunan hazırlama şekli aşağıdaki gibidir. Küçük sırt pompaları için sn. meyvelitepe nin belirttiği gibi önceden bir kovada iyice karıştırıp eklemek daha faydalı olacaktır.

Saygılarımızla,

Hazırlama
Tankın yarısına kadar su ile doldurup karıştırıcısını açınız. Suyu doldurmaya devam ederken tam doz uygulama için % 5, 100 litre suya 5 KG Kaokil, yarım dozuygulama için % 2,5, 100 litre suya 2,5 KG Kaokil yavaş yavaş karıştırılarak eklenir. Tam olarak dağılım sağlanana kadar karıştırılır. Karıştırıcılı tanklarda malzeme tamamı ile püskürtülene kadar karıştırıcıyı kapamayınız. Uygulama sonunda ekipman içinde kalan tüm malzemeyi püskürtüp sistemden temiz su geçirerek ekipmanı yıkayınız.

Sabry Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön