View Single Post
Eski 28-05-2013, 12:07   #392
mtugrul33
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 27-02-2009
Şehir: ANAMUR
Mesajlar: 241
Lakto Basilli den başlayarak bir haftadır enzim,laktik asit bakterisi ve mikorizaların içinde boğuldum.Tam bir üniversite ve çok başarılı bir rektörü tarafından büyük emeklerle hazırlanmış,uğraşılmış.Türk tarımının kurtuluşuna çok büyük hizmetlerinin olduğuna buradan gönülden katılıyorum.Sevgili acemi (ustanın)çaylağın araştırmaları gerçekten inanılmaz.Bir bilgisayar mühendisi bu kadar ayrıntılı çalışma ve enerjisini nereden buluyor?Sanırım yanlış meslek seçmiş.Mikrobiyoloji ve toprak sevgisi daha baskın geliyor.Ben de yakında çöp enzimi,pirinç suyundan Laktik asit bakterimi ve Selahattin hocanın tarifi gübreyi yapacağım.Bu sayfanın hazırlanmasında emeği geçen Sn.acemi ustaya,Meyveli tepe,mehmet sarıcan ve tüm tarım dostlarına teşekkürlerimi sunarım.Saygılar..

mtugrul33 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön