View Single Post
Eski 28-05-2013, 11:23   #25
oxygene
Ağaç Dostu
 
oxygene's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 130
Bahçem Yeşillendi

Uzunca bir aradan sonra tekrar methaba,

Bahçemin daha önceki durumu ile ilgili bazı fotoğrafları yukarıda sizlere paylaşmıştım. Artık yapmış olduğum çalışmaların karşılığını yavaş yavaş almaya başladım. Çimlerim çıktı... çiçekler yeşillendi vs.

Bahçemin genel görünümü. Çimler yeşillendi. çim biçme makinam olmadığından makas ile idare ediyorum oldukça zor bir iş. Havuzumda su kaçağı vardı onu tamir ettim şuan sorun yok gibi görünüyor.
Name:  fotoğraf.JPG
Views: 1216
Size:  68.4 KB

Kendime bir koltuk aldım. Akşam iş çıkışı bir kahve içmek pek keyfli oluyor. Havuz kenarına ektiğim hostalar çok harika... onları çok seviyorum. Zamanı gelince çıkması için de pek çok gölge seven çiçek soğanı ektim bu bölgeye.
Name:  fotoğraf1.JPG
Views: 1176
Size:  68.3 KB

Bahçemin köşe kısmı... Burası biraz karışık gibi görünüyor ama hepsinin keyfi yerinde. dahlialar tumurcuklarını gösterdiler pek yakında çiçeklerini de görmek nasip olur inşallah. Bir haftalığına seyehata çıkmıştım geldiğimde özellikle güllerim yaprakların yeşil tırtıllar üremiş. Hemen müdahale ettim ancak epey hasar vermişler. Çim çıkmayan bölgede aslında çok fazla çim vardı ancak zamanında biçemediğimde alt kısımlarından havasızlıktan olsa gerek çürüme yapmış. Biraz daha bekleyip topralanacak mı diye bakıcam.

Name:  fotoğraf111.JPG
Views: 1029
Size:  64.5 KB

oxygene Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön