Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi casper1
Sayın Vetman başarılarınızın devamını diliyorum.Öncelikle sıcağa daha dayanıklı derken meyveyimi yoksa bitkiyimi kasdettiniz acaba?Tabi sır değilse çözümünüde soracaktım.Birde daha önceden de yanılmıyorsam bir görüşmemizde tat ta yani ekşilik konusunda sıkıntı yaşadığınızı belirtmiştiniz.Aynı sorun bendede var bu ara. Gübrede ne gibi oynamalar yapmıştınız.
saygılar,
|
Sayın Casper Merhaba.
Sıcağa dayanacak meyve eldesinden bahsetmiştim. Çözümü için formülündeki Ca miktarını artırmak gerekiyor diye biliyorum. Ayrıca bitkisel bir ürünü çileklerin üzerine püskürtülerek dayanım süresini artılabileceği ile ilgili çalışmalar daha devam ediyor.
Tat olarak çileklerimizde sorun yok ama ben daha fazla lezzetli olmasını istiyorum. Lezzet için özellikle formülasyondaki fosfor miktarı çok önemli. Ben solucan gübresinin ayrı bir lezzet katacağını düşünüyorum. Selamlar...