View Single Post
Eski 27-04-2013, 12:16   #304
aviator34
Ağaç Dostu
 
aviator34's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-04-2012
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 277
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Safranlı Mesajı Göster
evet aynen manuele devam
yarın zaten işimiz o
bellemeye başlıyoruz
3-5 kişi
ama benden pek iş çıkmyor
hemen yoruluyorum
bütün hafta masada oturunca pazar günü pil fazla gitmiyor
Sayın safranlı ve sayın lilium konu konuyu açıyor burası yeri değil ama ben 32 yaşındayım 2 haftada bir bahçeye gidip saha da çalıştığım zaman hemen hastalanıyorum (soğuk algınlığı,kireçlenme,kas tutulması,güneş çarpması,boyun tutulması hepsini defalarca yaşadım) özellikle dikkat ettim hafta sonu kalırsam yanımdaki genç arkadaşlar ile birlikte sıkı çalışıyoruz pazar akşamı yola çıktığımda ya da pazartesi sabahı işe başladığımda resmen pert olmuş şekilde şirkette geziniyorum 2-3 gün sonunda ancak kendime geliyorum.
Benim için gerçekten çok büyük bir problem ama her seferinde öteliyorum.hele ki yazın ortasında atlet çıkarsam rüzgar çarpıyor,çıkarmasam terleme yapıyor,6-7 t shirt birden yanıma alıyorum hepsini de kullanıyorum.
Düzenli,tertipli,molalı çalışma prensibini hiç uygulamış değilim ha şurası da ha burası da derken akşamı yapıyoruz e bizim buralar edirne hali ile akşamda boş durulmuyor BÜYÜK lere saygımız sonsuz derken istanbul yolu ızdırap oluyor.
Şu 7x3 konteynır gelmesine 10 günden az kaldı,Mola aralarında rüzgardan, güneşten ya da yağmur çamurdan ,kardan korunmanın küçük bir yolu umarım etkili olur.

Bu arada bu konu ile ilgili faydalı tavsiyelerinizi kesinlikle göz ardı etmeyeceğimi bilmenizi isterim...


Düzenleyen aviator34 : 27-04-2013 saat 13:46
aviator34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön