View Single Post
Eski 20-04-2013, 20:27   #280
Sakaki
Ağaç Dostu
 
Sakaki's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2010
Şehir: Adana
Mesajlar: 4,815
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tamara197 Mesajı Göster
Herkese Merhaba , Bonsai ile ilgili bir çok fotoğrafı yorumları inceledim..çok ama çok hoşuma gitti ..Bu bonsai'lerin hertürlü ağaçtan olabildiğini bilmiyordum ..

Bende bir ağaç alıp denemek isterim lütfen birisi bana yardımcı olabilirmi ..? kolay büyüyen ve şekil alabilen hangi ağacı almalıyım..?


Hertürlü çiçeğim menekşelerim vs. var çokta güzel büyüyorlar ama bu bonsai olayı beni çekti nedense))evimin balkonunda veya salonunda hangi kokten faydalanabılırim
Merhaba sn tamara197,

Kendinizi kolay veya hızlı büyüyen ağaç türlerine koşullandırmayın. Sizin için en ideal adaylar öncelikle bölgenizdeki iklim koşullarına uygun türlerdir, yani her gün yolda rastladığınız ağaç türleri...

Tabii ki bir de seçim yaparken iç mekanda mı yoksa dış mekanda mı yetiştireceksiniz buna da dikkat etmeniz gerekir. Örneğin bir dış mekan ağacı olan zeytini alıp evin içinde bakamazsınız, vs.

Diğer gerekli tüm bilgileri zaten bonsai başlıkları altında bulabilirsiniz, bulamadığınız zamanda sorarsanız tüm arkadaşlar seve seve yardımcı olurlar.

Kolay gelsin.

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön