View Single Post
Eski 06-06-2007, 14:25   #11
cemal.S
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Dikkatli davranmak konusundaki gösterdiğiniz titizlik taktire şayan bende katılıyorum ancak karşılaşacağımız problemler konusunda sizinde bahsettiğiniz gibi bir şekilde çözümler bulabiliriz olmassa hep beraber bir araya gelir bunları canlı canlı tartışabiliriz diye düşünüyorum. Şu aşamada yapabileceğimiz ne var diye birazcık düşündüm işte önerilerim.
1- En kısa sürede en az dört kişi bir araya gelebiliriz.
2- Tohumları elde etmek için gerekeni yapıp çimlendirmeyi başlatabiliriz.
3- Bir iki yıl sonrası için deneme alanı bulabiliriz.
4- Kendimize bu konuda destek verebilecek bilgi ve deneyimi olan arkadaşlarımızı aramıza katabiliriz. ( özellikle bürokrasiden )
5- Her ne kadar ilgilenmiyorlar gibi görünselerde (Umarım ilgilidirler, gönül öyle istiyor ) İl ve İlçe tarım Müdürlüklerinde görüşmeler yapabiliriz.
6- Üniversitelerin bu konudaki görüşlerini alıp desteklerini alabiliriz.
7- En önemlisi Orman İşletmeleri ile görüşüp gerekli kontağı sağlayabiliriz.

Bunlar benim önerilerim. Eminim bu sayfayı okuyan formumuzda konu ile ilgili veya ilgisiz ki (buna ihtimal dahi vermek istemiyorum.) bütün doğa dostu arkadaşlarımın ekleyecekleri çok şeyler vardır. BURADAKİ NE YAPABİLİRİZ? sorusunu öne çıkarıp vakit geçirmeden hareket edersek güzel faydalı bir çalışma olur diye düşünüyorum. Tanrım sesli düşünmek ve yazmak ne zor şeymiş! Listeyi oluşturmakla ilk adımı ben atıyorum buyrun.

Saygılar sunuyorum.

Bambu uygulaması gönüllüleri grubu
1- Cemal Sansar


Düzenleyen cemal.S : 06-06-2007 saat 14:35 Neden: Çok küçük bir düzeltme.
cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön