Konu: Kafes Projem
View Single Post
Eski 05-04-2013, 16:43   #5
tavşancı
Yeni Üye
 
tavşancı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-04-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mandalinleerik Mesajı Göster
Yapacağınız kafesin ölçüsünü vermemişsiniz. Ayrıca kafes evin içinde mi? evinizin bahçesinde mi olacak. Ama sisteminiz bence olmaz.
Sizin sıralamanız çim ve ızgara. Bir kere çimler istediğiniz gibi gelişmeyecek, gelişse bile tavşan sürekli çimlerin üzerinde gezeceğinden çimler ezilip idrarla birlikte çürüyecek ve sizin şuan yaptığınız temizliğin iki katını yapacaksınız. Bu benim fikrim. Tabii bu geliştirilebilir mi bilemiyorum.
Hayır anlatamadım. Kafesim şuanda zaten var. Yanları kafes telinden iskeleti tahtadan ve zemini ince suntada klasik bir kafes. Kafesim evin içinde. Boyutları 100 cm uzunluk, 60 cm genişlik, 80 cm yükseklik. Benim planım sunta üzerine rulo çimi sermek(veya yeni çim ekmek). Sonrasında çim üzerine z-mat denilen ızgaralı maddeyi koymak. Yani tavşanlar çimi değil ızgarayı ezecek ızgara da toprağın belli bölgelerini ezecek. Aslında merak ettiğim tavşanın idrarı bu çimi çürütür mü ? Çünkü dışarı da birsürü park bahçe var. Kediler köpekler oraya idrarlarını bırakıyorlar ama sorun olmuyor.

tavşancı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön