View Single Post
Eski 04-04-2013, 15:35   #4
mertaslan1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 28-03-2013
Şehir: izmir
Mesajlar: 5
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi pria Mesajı Göster
Zeytin havuzları (kuyuları) ile ilgili bu yazıdan faydalanacağınızı umuyorum:

SABAH KOSE YAZISI

Aşağıdaki belgesel niteliğindeki dökümanın 13. sayfasında da bu havuzlardan bahsedilmiş:

http://www.komilizeytinyagi.com.tr/F...yasayanlar.pdf


çok teşekkür ederim üstad çok yardımcı oldunuz, aslında güzelce öğrenmek gerek bu işi.

hazır ham zeytin ve buna uygun tuz almak lazım, gerçekten kuyuların kapsitesi çok geniş, şuan salamura zeytinler ortalama nekadara verilir fabrikalara acaba?

Mis gibi kuyular hazır, ham zeytini alıp tuzla işleyip güzelce salamura yapmak lazım mesele burda...

bu işin ustaları birkaç yorum yazarsa yönlerdirme açısından harika olur

mertaslan1 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön