View Single Post
Eski 24-03-2013, 10:54   #47
loveforlife
Ağaç Dostu
 
loveforlife's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-05-2012
Şehir: BURSA
Mesajlar: 3,079
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sevgili loveforlife...Çiçekleriniz çok güzel, çok canlılar, ama onları kıskanan birileri var sanki,çiçeklerin arasından gizlice baktığını görüyorum. Çiçekleri bırak, biraz da benimle ilgilen der gibi bir hali var pisiciğin, tabi biraz espri olsun diye takıldım. Onlar gerçekten de çok akıllılar,eğer ki çiçeklere fazla ilgi gösteriyorsanız, pisicik bunu hissetmiştir.
Bir zamanlar bende de vardı iki tane kardeş, bir tanesi çok hareketliydi, diğeri ise doğuştan biraz cılızdı. Gün günden gelişmeleri çok farklı oldu, hareketli olan kardeşine hiç rahat vermiyordu. Bende saklı saklı cılız olana yemek veriyordum biraz kuvvetlensin diye, ama nafile, ben içeri girer girmez öteki hemen tepesine çöküp boğazını ısırıyordu, canını yakıyordu, bende ona kızıyordum, o da bana kötü kötü bakıyordu.Yani demem o ki sizin kisi de öyle bir yaramaz işte. Kusura bakmayın yukarıdaki mesajınızı okuyunca çok hoşuma gitti, onun için ben de yazma gereği gördüm. Bu yaramazları bu halleri ile seveceğiz, işiniz çok zor size kolay gelsin.
Sevgili Akçabardak,

Kusura bakar mıyım hiç! Aksine memnun oldum sayfamı ziyaret edip mesaj yazmanıza. Her zaman beklerim.

Fincan Hanım eve geldiğinde çok küçüktü. Dolayısıyla beni annesi sanıyor bu yüzden hem çiçekleri, hem de kuşları kıskanıyor elbette. Ama birlikte yaşamaya alışmak zorundalar. İlk başlarda Boncuk ile hiç anlaşamazlardı mesela. Hep onun kafesinin tepesine tünerdi. Boncuk da onun ayaklarını ısırırdı.
Name:  IMG_8287.JPG
Views: 1980
Size:  69.4 KB

Ama artık kardeş kardeş geçiniyorlar. Hatta Fincan Hanm'ın minderi Boncuk'un hemen yanında.
Name:  IMG_8766.JPG
Views: 1872
Size:  61.5 KB

Paşa'nın ise ağzında hep aynı nakarat: "hişşşşşt, Şincaaaan! Koş, koş, koş... Onlar senin kardeşin"
Name:  IMG_8838.JPG
Views: 1809
Size:  56.7 KB

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön